Retourneren

Als de maat of de kleur van uw artikel niet goed is, dan kunt u dit artikel binnen 14 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. D.w.z. u stuurt het om te ruilen artikel op uw kosten terug naar Pien & Polle Spe©ial Kidswear en wij sturen op onze kosten een nieuw artikel naar u.

Bent u, ondanks dat wij ons uiterste best doen u een goed artikel te leveren, om welke reden dan ook, niet tevreden dan mag u uw bestelling of een deel ervan binnen 14 dagen retourneren. Verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw retourzending maken wij het bedrag excl. verzendkosten zo spoedig mogelijk over op uw bank- of girorekening. Indien u als klant een door ons toedoen een verkeerd artikel heeft ontvangen, zijn de kosten voor retourneren voor Pien & Polle Spe©ial Kidswear en sturen wij u zonder kosten het juiste artikel.

Verzorgingsprodukten worden om hygiënische redenen nooit retour genomen. Uitverkoopartikelen worden niet retour genomen. Uiteraard moeten de artikelen ongedragen, schoon en zonder vlekken aan ons geretourneerd worden. Artikelen met vlekken kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij vragen u te allen tijde, voordat u een artikel retourneert of om wilt ruilen vooraf per e-mail contact met ons op te nemen. Hierin vermeldt u het factuurnummer en de reden waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien:

  • De kleding gedragen of gewassen is.
  • De naam van uw kind of cliënt  in het artikel geschreven of genaaid is
  • U zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • De eventuele originele verpakking ontbreekt.
  • U niet van te voren per mail uw retourzending aanmeldt.
  • De artikelen afgeprijsd zijn.