Aanbieding!

Memory Hello Kitty (219827) Bekijk groter

Memory Hello Kitty (219827)

€ 7,48 incl. BTW

€ 14,95 incl. BTW

-50%

Leeftijd: 4+.
Speelduur: 20-30.
Aantal spelers: 2-8.
Afmeting doos: 19 x 19 x 5 cm.
Fabrikant: Ravensburger.

Meer details

Memory is een gezelschapsspel dat een beroep doet op het kortetermijngeheugen van de spelers. Het spel is door William Hurter ontwikkeld en verscheen voor het eerst in 1959 bij de firma Ravensburger. Dit spel is met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren in 70 landen een groot succesnummer. Kinderen winnen door hun goede kortetermijngeheugen vaak van volwassenen, zodat het een leuk spel is om met kinderen te spelen.

Het spelprincipe:

Een even aantal kaarten, waarop paarsgewijs gelijke plaatjes zijn afgebeeld, worden met de beeldzijde naar beneden neergelegd. Een van de spelers draait twee kaarten naar keuze om en toont de afbeeldingen aan de medespeler(s). Zijn de plaatjes gelijk, dan worden de kaarten door de speler van tafel genomen en bewaard, en moet deze speler een nieuwe poging doen twee kaarten met identieke afbeelding te vinden. Als een speler twee verschillende plaatjes omdraait, worden deze weer met de beeldzijde naar beneden gelegd en is de volgende speler aan de beurt.
Een speler hoeft de twee kaarten niet tegelijk om te draaien. Hij kan een kaart omdraaien en bekijken en daarna beslissen welke kaart hij als tweede pakt.
Er wordt gespeeld tot alle kaarten van de tafel zijn genomen. De speler met de meeste kaarten wint.

Schrijf uw recensie

Memory Hello Kitty (219827)

Memory Hello Kitty (219827)

Leeftijd: 4+.
Speelduur: 20-30.
Aantal spelers: 2-8.
Afmeting doos: 19 x 19 x 5 cm.
Fabrikant: Ravensburger.

30 andere producten in dezelfde categorie