Algemene voorwaarden

Hier onder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Pien & Polle Spe©ial Kidswear gevestigd te Voorschoten en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leiden
onder nummer: 28113635. Als u bij Pien & Polle Spe©ial Kidswear artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze algemene voorwaarden.

1. Algemeen

Onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten. Op alle rechten en plichten voortvloeiend uit deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Bij geschillen gelden de Nederlandse algemene voorwaarden boven de vertaalde Duitse of Engelse versie.

2. Prijzen

Vanaf 1 juli 2021 worden de prijzen exclusief B.T.W. weergegeven. Vanwege nieuwe wetgeving berekenen wij vanaf 1 juli 2021 de B.T.W. van het land waarnaar het pakket opgestuurd moet worden. De B.T.W. wordt na het invoeren van uw adresgegevens berekend. 
B.T.W. tarieven die gehandhaafd worden zijn:

 • België  21% BTW
 • Denemarken (exclusief Groenland en Faeröer eilanden)  25% BTW
 • Duitsland 19% BTW
 • Frankrijk (exclusief Andorra, incl. Monaco en Corsica) 20% BTW
 • Groot Brittannië 0% BTW
 • Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad) 22% BTW
 • Luxemburg 17% BTW
 • Nederland 21% BTW / 9% BTW
 • Oostenrijk 20% BTW
 • Zwitserland 0% BTW

3. Verzendkosten

NEDERLAND: De bijdrage in de verpak- en verzendkosten bedragen in Nederland  € 6,95 per zending ongeacht het gewicht en aantal artikelen. De artikelen worden afhankelijk van gewicht en/of volume in een envelop, brievenbusdoos of als pakket verstuurd.

ANDERE EU LANDEN en Zwitserland en Groot Brittannië: De bestelling zal altijd als pakket verzonden worden, zodat het pakket te traceren is via Track & Trace.

De verpak- en verzendkosten* bedragen naar overige landen binnen de EU zijn:

Land

Verzend-/verpakkosten

België

€ 12,50 incl. 21% BTW

Denemarken (exclusief Groenland en Faeröer Eilanden)

€ 19,50 incl. 25% BTW (2-5KG)

Duitsland

€ 12,50 incl. 19% BTW

Frankrijk (exclusief Andorra, inclusief Monaco en Corsica)

€ 20,00 incl. 20% BTW

Groot Brittannië

€ 31,00 incl. 0 % BTW

Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad)

€ 25,00 incl. 22% BTW

Luxemburg

€ 17,50 incl. 17% BTW

Nederland

€ 6,95 incl. 21% BTW

Oostenrijk

€ 19,50 incl. 20% BTW

Zwitserland

€ 33,50 incl. 0% BTW

* De bedragen zijn voor een pakket tot 10 kg (Denemarken 2-5KG) en eventuele douanepapieren. Is uw pakket zwaarder dan ontvangt u eventueel een rekening voor de extra gemaakte verzendkosten.

4. Betaling

Na een bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Hierin staan vermeld de artikelen die u besteld heeft en het totaal bedrag van alle kosten, inclusief verzendkosten. U kunt op de volgende manieren betalen: contant (bij afhalen), middels overschrijving via bank- of girorekening, online middels iDEAL (Nederland), Bancontact (Belgie), Klarna direct (Duitsland en Oostenrijk). IBAN: NL 62 RABO 0129896489 ten name van Pien en Polle BIC CODE: RABONL2U

Alle bestellingen worden geleverd nadat het volledige bedrag betaald is.

Betaalt u middels overschrijving via bank- of girorekening dan dient deze betaling binnen 7 werkdagen na de besteldatum op het banknummer van Pien & Polle te zijn bijgeschreven. Pien & Polle Spe©ial Kidswear reserveert de door u bestelde artikelen gedurende deze 7 werkdagen. Mocht Pien & Polle Spe©ial Kidswear binnen deze termijn de betaling niet ontvangen hebben, dan worden de artikelen weer in de verkoop gebracht.

5. Levering

Alle artikelen worden binnen 7 werkdagen (maandag t/m vrijdag) na ontvangst van de betaling voor verzending aangeboden bij DHL of Post NL. Mocht hier om welke reden dan ook van worden afgeweken, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In de regel ontvangt u mits de bestelling in Nederland bezorgd moet worden, het pakket binnen 3 dagen. Pien & Polle Spe©ial Kidswear is niet aansprakelijk voor vertraging in bezorging, verlies of beschadiging door DHL of Post NL. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, anders staat erbij wat de levertijd is. Artikelen die voorlopig uitverkocht zijn, zijn niet te bestellen.

6. Ontbinding van overeenkomst

Pien & Polle Spe©ial Kidswear heeft het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden. Wij zullen u hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en het door u overgemaakte bedrag terugstorten.

7. Retourneren

Als de maat of de kleur van uw artikel niet goed is, dan kunt u dit artikel binnen 14 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. D.w.z. u stuurt het om te ruilen artikel op uw kosten terug naar Pien & Polle Spe©ial Kidswear en wij sturen op onze kosten een nieuw artikel naar u.

Bent u, ondanks dat wij ons uiterste best doen u een goed artikel te leveren, om welke reden dan ook, niet tevreden dan mag u uw bestelling of een deel ervan binnen 14 dagen retourneren. Verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw retourzending maken wij het bedrag excl. verzendkosten zo spoedig mogelijk over op uw bank- of girorekening. Indien u als klant een door ons toedoen een verkeerd artikel heeft ontvangen, zijn de kosten voor retourneren voor Pien & Polle Spe©ial Kidswear en sturen wij u zonder kosten het juiste artikel.

Verzorgingsprodukten en wegwerp zwemluiers worden om hygiënische redenen nooit retour genomen. Uitverkoopartikelen worden niet retour genomen. Uiteraard moeten de artikelen ongedragen, schoon en zonder vlekken aan ons geretourneerd worden. Artikelen met vlekken kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij vragen u te allen tijde, voordat u een artikel retourneert of om wilt ruilen vooraf per e-mail contact met ons op te nemen. Hierin vermeldt u het factuurnummer en de reden waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien:

 • De kleding gedragen of gewassen is
 • U zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
 • De eventuele originele verpakking ontbreekt
 • U niet van te voren per mail uw retourzending aanmeldt
 • De artikelen afgeprijsd zijn
 • De naam van uw kind of cliënt in het artikel geschreven of genaaid is

8. Aansprakelijkheid

Deze site is door Pien & Polle Spe©ial Kidswear met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Pien & Polle Spe©ial Kidswear is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de site. Het is mogelijk dat er kleurverschil is tussen de diverse leveringen met name bij de tricot rompers, dit heeft te maken met het verschil in verfbad.

Pien & Polle Spe©ial Kidswear kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Pien & Polle Spe©ial Kidswear verkochte artikelen.

Pien & Polle Spe©ial Kidswear is niet aansprakelijk voor onopzettelijke typ- en drukfouten waardoor een foutieve verkoopprijs op de site staat. Wij zijn gerechtigd deze fout te allen tijde te herstellen.

9. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Hiervan uitgesloten is Post NL en DHL die wij inschakelen om de bestelling bij u af te leveren. In dit geval worden alleen de noodzakelijke gegevens verstrekt. Zie voor meer informatie onze aparte post privacy.

10. Klachten/vragen

Heeft u vragen en of klachten ten aanzien van de artikelen en of aflevering neem dan zo spoedig mogelijk contact met Pien & Polle Spe©ial Kidswear op. Wij proberen de vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en de klacht op te lossen. Pien & Polle Spe©ial Kidswear streeft naar tevreden klanten.

11. Copyright

Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Pien & Polle Spe©ial Kidswear. Pien & Polle is geregistreerd als merk bij het merkenbureau BENELUX onder merknummer:1148473.